Större text
Behöver du eller en vän hjälp?

Ring eller e-posta vår jour 11-13, 18-20.

08-720 38 42 help@aa.se
Huvudmeny

Omorganisation på Servicekontoret

Från 15/11 kommer Servicekontoret inte längre att packa och skicka ut litteratur. Beställningar görs i webbshoppen som tidigare. Servicekontoret kommer även i fortsättningen ha litteratur till försäljning för dem som vill hämta själva.

 

Servicekontoret vidarebefordrar beställningar till Sib-Tryck som sedan packar och skickar ut. Servicekontoret kommer fortsätta att sköta faktureringen.

Servicekontoret kommer även i fortsättningen ha litteratur till försäljning för dem som vill hämta själva. Vid avhämtning av större antal (fler än 20 av en boktitel eller broschyr), kontakta Servicekontoret i god tid.

Hyreskontraktet för Servicekontorets nuvarande lokaler går ut i april 2019 då huset ska rivas. Det blir mycket enklare att hitta ny lokal med bra läge om vi inte behöver ha en lagerlokal med möjlighet för pallhantering i anslutning till kontoret.

Uppsägningen av förråd och Telejourens nuvarande lokal kommer innebära en stor förbättring förTelejouren. De får fönster och entré mot gata i sin nya lokal på våningen ovanför Servicekontoret. Inget krångel med låsning av grindar med hänglås och kedja varje gång de ska till lokalen.

Styrelsen för föreningen AA i Sverige i samråd med Förtroenderådet.